با تلاش محققان جهاد دانشگاهي
نخستين برج دوقلوي فناوري كشور ساخته ميشود
رييس جهاد دانشگاهي كرمانشاه از پايان عمليات ساخت فاز نخست برج فناوري پارك علم و فناوري جهاد دانشگاهي استان كرمانشاه تا پايان مهرماه سال 91 در صورت تأمين اعتبار خبر داد.
دكتر بهروز بادكو در گفتوگو با خبرنگار فناوري اظهار كرد: پروژه ساخت برج دوقلوي فناوري كرمانشاه جزء مصوبات سفرهاي استاني دولت است كه با حدود 40 هزار مترمربع زيربنا در 16 طبقه در دست اجرا بوده و از محل اعتبارات ملي تامين اعتبار شده است.
وي با بيان اين كه عمليات ساختماني برج فناوري پارك علم و فناوري جهاد دانشگاهي كرمانشاه از مهرماه سال گذشته آغاز شده است، تصريح كرد: بازه زماني براي پايان فاز يك اين پروژه يا همان ساختمان شمالي برج در صورت تامين تمام اعتبار لحاظ شده، پايان مهرماه سال 91 است و هماكنون در مرحله ساخت اسكلت فلزي آن هستيم.
رييس جهاد دانشگاهي استان كرمانشاه خاطرنشان كرد: برج فناوري پارك علم و فناوري استان كرمانشاه داراي دو ساختمان شمالي و جنوبي در 16 طبقه است كه از طبقه چهاردهم به وسيله يك پل به هم متصل ميشوند. اين پل بر اساس نقشههاي تهيه شده به نمايشگاه دائمي پارك علم و فناوري استان كرمانشاه اختصاص پيدا ميكند.
وي با به مشكل كمبود فضا جهت فعاليت شركتهاي دانش بنيان در مراكز رشد و پارك علم و فناوري كرمانشاه، تصريح كرد: در حال حاضر 85 مركز رشد و واحد فناور در اين مجموعه مشغول فعاليت هستند كه اكثرا براي انجام امور خود با مشكل فضاي فيزيكي مواجهند كه اميدواريم با اتمام فاز نخست اين پروژه كه ظرفيت 100 شركت را دارد، بتوانيم به اهداف برنامه پنجم كه پذيرش بيش از 100 شركت رشدي و پيشرشد است، دست يابيم.
بادكو در پايان با بيان اينكه در دور سوم سفرهاي استاني اعتبارات براي فازهاي تكميلي اين برج (ساختمان جنوبي) به تصويب رسيده است، گفت: تمام اعتبار برج فناوري كرمانشاه كه حدود 40 هزار مترمربع زيربنا دارد، 124 ميليارد تومان است كه اميدواريم با تامين اعتبار لازم برج فناوري پارك علم و فناوري جهاد دانشگاهي استان كرمانشاه ساخته شود. همچنين زميني به مساحت 120 هكتار در كيلومتر 5 جاده قصرشيرين تهيه شده كه براي انجام فعاليتهاي نيمه صنعتي بوده و در واقع محل آزمايشگاهها و كارگاههاي شركتهاي فناور است.
گفتني است، پارك علم و فناوري جهاد دانشگاهي كرمانشاه به عنوان نخستين پارك علم و فناوري غرب كشور در تابستان سال 84 فعاليت رسمي خود را آغاز كرده و درحال حاضر سه مركز رشد اقماري در شهرستانهاي اسلام آباد غرب، كنگاور و سنقركليايي دومركز رشد كشاورزي و صنايع تبديلي در شهرستانهاي روانسر و سرپلذهاب و دومركز رشد عمومي و ICT در مركز استان در زيرمجموعه آن مشغول فعاليت هستند.
پذيرش و حمايت از بيش از 80 واحد فناور، برگزاري نخستين جشنواره منطقهيي فنآفريني زاگرس با حضور پنج استان غربي كشور در مهرماه 89 در كرمانشاه، تصويب نخستين كانون هماهنگي دانش و صنعت (كانون فرآوري قير طبيعي)، معرفي 35 طرح دانش بنيان به صندوق مهر امام رضا (ع) جهت دريافت تسهيلات، كسب سه عنوان كارآفرين برتر استان از سوي شركتهاي فناور تحت حمايت، كسب مقامهاي برتر در جشنواره خوارزمي و جشنواره ملي شيخ بهايي، كسب دو مقام اول به عنوان سازمان كارآفرين برتر استان در جشنواره اميركبير، دريافت تاييديه صنعتي از سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي كشور توسط يكي از واحدهاي فناور، دريافت مجوز تاسيس پارك علم و فناوري كرمانشاه از كميته تخصصي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، انتخاب طرح AMT (تبديل گيربكس دستي به گيربكس اتوماتيك) به عنوان يكي از 50 طرح برتر كشور و ارائه در نمايشگاه مورد بازديد مقام معظم رهبري، عضويت Full member در انجمن بينالمللي پاركهاي علمي، ارائه دستاوردهاي شركتهاي فناوري تحت حمايت در نمايشگاههاي داخلي و بينالمللي، انعقاد بيش از 10 تفاهمنامه با مراكز علمي و تحقيقاتي دانشگاهي بخشهاي خصوصي و دستگاههاي اجرايي و انعقاد تفاهمنامه با سازمان جهاد كشاورزي و سازمان نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان از عمده فعاليتهاي پارك علم و فناوري و مركز رشد جهاد دانشگاهي استان كرمانشاه است.
نظرات شما عزیزان: